Chiropractie Westland is een erkend chiropractisch centrum. Wij zijn de specialist in het verhelpen van diverse pijnklachten en aandoeningen. Bij chiropractie staan de wervelkolom en zenuwstelsel centraal bij het verhelpen van uw klachten. Nekklachten worden bij Chiropractie Westland met goede resultaten behandeld.

Nekklachten zijn de oorzaak van beknellingen en irritaties van de zenuwen. A-specifieke nekklachten worden ook verholpen bij Chiropractie Westland. Chiropractie gaat ervan uit dat veel gezondheidsproblemen vanuit de wervelkolom en het zenuwstelsel ontstaan. Een gezonde wervelkolom is heel belangrijk voor je gezondheid. De chiropractor kan een geïrriteerd gewricht met verschillende handmatige druktechnieken verhelpen waardoor de nekklachten verdwijnen. Oefeningen bij nekklachten bevorderen het genezingsproces. Enkele klachten die Chiropractie Westland verhelpt zijn:

De huidige levensstijl met hoge werkdruk en stress veroorzaakt veel spierspanning van de nek- en schouderspieren.

Spierspanning geeft trekkrachten aan de wervels waardoor dit beperkingen in de gewrichten kan geven. Dit kan leiden tot nekpijn, vermoeide nek, pijnuitstraling naar hoofd of armen, duizeligheid of zelfs algemene moeheid. Indien de nekwervels niet goed bewegen wordt de informatie, die het zenuwstelsel naar de hersenen geeft verstoord en dit kan leiden tot diverse pijnsyndromen. Bel nu voor een gratis kennismaking met de Chiropractie!