Voor het verhelpen of verminderen van uw HNP (Hernia Nuclei Pulposi ) kunt u bij Chiropractie Westland terecht voor een behandeling van uw hernia klachten. Wij verhelpen de lichtere hernia klachten, waaronder lage rugpijn en pijn in de nek. Onze chiropractor gebruikt verschillende handmatige druktechnieken, van licht tot intens, om de beweeglijkheid van uw wervelkolom zoveel mogelijk te herstellen.

Veilige handen

De behandeling van uw hernia klachten begint met een gesprek over de toestand van uw gezondheid en uw klachten. Daarna verricht de chiropractor een grondig lichamelijk onderzoek. Na het onderzoek kan de chiropractische behandeling van start gaan. De chiropractor maakt gebruik van diverse handmatige druktechnieken om de beweeglijkheid van het wervelkolom te herstellen en de pijn te laten afnemen. Als wij de hernia niet kunnen verhelpen met chiropractie, dan wordt u doorverwezen naar een neuroloog.

Verschillende technieken

Chiropractie Westland is actief in heel Westland en omstreken. Wij gebruiken verschillende technieken en geavanceerde apparatuur om uw klachten te verhelpen. Chiropractie is onder andere geschikt voor de behandeling van: