Duizeligheid is meestal het gevolg van een hernia van de tussenwervelschijf. Chiropractie Westland biedt u een alternatieve methode om Duizeligheid te verhelpen. Wij verhelpen of verminderen uw Duizeligheids-klachten door gebruik te maken van bepaalde druktechnieken en oefeningen. Zodoende wordt de beweeglijkheid in uw wervelkolom zoveel mogelijk hersteld en drukt de uitstulping minder op de zenuwen.

Weg met duizeligheidsklachten

Bij Chiropractie Westland behandelen wij duizeligheid volgens een bepaalde procedure. De procedure ziet er als volgt uit:

Waarom kiezen voor Chiropractie Westland

Chiropractie Westland biedt u de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende pijnklachten. Wij bieden een veilige en efficiënte behandelmethode en werken met de meest geavanceerde apparatuur. Onze chiropractoren blijven steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen middels bijscholingscursussen en het lezen van vakbladen.