Chiropractie verzorging van een pediatrische patiënt met symptomen geassocieerd met Gastro-oesofageale reflux, ophef-huilen-prikkelbaarheid met slaapstoornis syndroom en irritable zuigeling syndroom van musculoskeletale oorsprong

Research Director, International Chiropractic Pediatric Association, Media, Pa and Private Practice of Chiropractic, San Jose, CA, USA

Chiropractie verzorging van een pediatrische patiënt met symptomen geassocieerd met Gastro-oesofageale reflux, ophef-huilen-prikkelbaarheid met slaapstoornis syndroom en irritable zuigeling syndroom van musculoskeletale oorsprong

Research Director, International Chiropractic Pediatric Association, Media, Pa and Private Practice of Chiropractic, San Jose, CA, USA

De moeder van een 3-maanden oude meisje presenteerde haar dochter voor chiropractie zorg met een medische diagnose van Gastro-oesofageale reflux. Haar klachten opgenomen vaak onderbroken slaap, overmatig intestinale gas, veelvuldig braken, excessief huilen, moeite borstvoeding geven, plagiocephaly en torticollis. Vorige medische zorg bestond uit Prilosec recept medicatie. Opmerkelijke verbetering van de patiënt symptomen waargenomen binnen vier bezoeken en de totale resolutie van de symptomen binnen drie maanden van de zorg. Deze case-studie blijkt dat patiënten met klachten die verband houden met zowel het bewegingsapparaat en niet-musculoskeletal oorsprong kunnen profiteren van chiropractic zorg