Bent u zwanger en komt ischias veelvuldig voor in uw familie? Dan bent u bij Chiropractie Westland aan het juiste adres. Met beproefde en geavanceerde technieken wordt u effectief behandeld voor ischias bij de zwangerschap. U bent bij ons verzekerd van de beste zorg bij het verhelpen van uw zwangerschaps-klachten.

In onze praktijk behandelen we regelmatig zwangere vrouwen met rugklachten en/of bekkenklachten. Deze typische zwangerschapsklachten ontstaan door verandering in de hormoonspiegel, toename van het lichaamsgewicht en verandering van de lichaamshouding.

Simpel en effectief Zwangerschapsklachten behandelen

Chiropractie Westland geeft deskundig advies dat aansluit op de prenatale zorg. Wij beschikken over speciale behandeltafels voor zwangere vrouwen. Hierdoor kan ischiaspijn bij zwangerschap effectief worden behandeld. De technieken die worden toegepast bij zwangerschaps klachten zijn veilig voor zowel moeder als kind. De behandeling van zwangere vrouwen en baby’s is een specialisatie van Chiropractie Westland.

Tijdens de zwangerschap maakt het lichaam een hormoon aan dat ervoor zorgt dat de gewrichtsbanden en spieren van het bekken uitrekken en soepeler worden. Het lichaam maakt dit hormoon aan om de geboorte mogelijk te maken. Maar het zorgt er ook voor dat andere gewrichtsbanden soepeler worden, wat soms problemen kan veroorzaken. Het bekken bijvoorbeeld, kan door verminderde stabiliteit in onbalans raken. De veranderde houding en de gewichtstoename veroorzaken grotere druk op de wervelkolom, wat ook tot klachten kan leiden. Een afspraak bij de chiropractor is dan raadzaam.

Deskundig en betrouwbaar

Chiropractie is een efficiënte en veilige behandelmethode met zeer goede resultaten. Wij verhelpen de meest uiteenlopende klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Een chiropractor is een onafhankelijke specialist. Onze chiropractor is universitair opgeleid en altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met periodieke controles tijdens de zwangerschap kunnen veel klachten voorkomen worden. Dus ook een vrouw die voor haar zwangerschap nog niet eerder bij een chiropractor is geweest, doet er goed aan haar wervelkolom te laten controleren.