Chiropractie Westland biedt u een alternatieve methode om rugpijn te verhelpen. Wij verhelpen of verminderen uw pijnklachten door handmatige druktechnieken met wisselende intensiteit. Hiermee wordt de beweeglijkheid van uw wervelkolom zo goed mogelijk hersteld waardoor de pijn vermindert.

Weg met rugpijn

Bij Chiropractie Westland behandelen wij rugpijn volgens een bepaalde procedure. De procedure verloopt als volgt:

Waarom kiezen voor Chiropractie Westland?

Chiropractie Westland biedt u de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende pijnklachten. Wij bieden een veilige en efficiënte behandelmethode en werken met de meest geavanceerde apparatuur. Onze chiropractor is universitair opgeleid en blijft door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.