De medische wereld gaat er vanuit dat DNA (uw genen) alles in de hand hebben. De genen zouden ook uw gezondheid in handen hebben. Ze zijn ons de baas en leggen vast welke kwaliteiten we in ons leven krijgen. Recent onderzoek heeft nieuwe feiten met betrekking tot DNA boven water gebracht. En met verrassende resultaten!Genen sturen informatie door onze ruggengraat naar de hersenen waar deze informatie wordt omgezet naar bewustzijn. Dat gaat zo:

Genen (G)>Buitenkant>Binnenkant (B)>Onder (O)>Boven(B).

Dit wordt studenten medicijnen als een waarheid aangeleerd. Ook de buitenwereld weet niet beter. Helaas heeft de wetenschap die deze waarheden ooit schiep, zichzelf nu te kijk gezet. Uit onderzoek is gebleken dat deze filosofie helemaal niet klopt. Om het model in stand te houden zijn 100.000 genen per menselijke cel nodig. Wel eens gehoord van het Human Genome Project? Ze hebben ons DNA in kaart gebracht. Verrassend genoeg vonden ze maar 34.000 genen. Dat is dus maar een derde van het aantal nodige genen om deze theorie in stand te houden.

Biologische onderzoekers concluderen nu dat onze omgeving de staat van onze cellen bepaald. Door deze nieuwe informatie gaat het rijtje nu zo:

Omgeving>Boven>Onder>Binnenkant>Buitenkant.

Verrassing! Dit nieuwe medische model is toevallig het oude chiropractische model. Dit zeggen chiropractors al meer dan honderd jaar. Hopelijk gaan mensen nu luisteren en hun zenuwstelsel in balans brengen om gezonder te worden.