Vroeg u zich toen af hoe dat kwam? Misschien door uw zenuwen, slecht eten, te weinig beweging of te weinig water. Dat zijn de meest voorkomende redenen. Wilt u graag controle over uw bloeddruk? Voeg chiropractie dan toe aan uw levensstijl.

Uit een artikel uit 2001 blijkt dat de chiropractor uw hartslag en bloeddruk kan veranderen. Dit gebeurt door ruggenwervels één en twee aan te passen. Gedurende een echte en een nep-aanpassing is gekeken naar het hart met een ECG. Daaruit bleek dat de groep die echt werd aangepast binnen vijf minuten na het experiment een lagere hartslag had dan de nepgroep. Ook is uit andere onderzoeken gebleken dat de chiropractor hartslag en bloeddruk kan verlagen met een aanpassing aan de nek.

Uw hartslag en bloeddruk hebben effect op uw gehele gezondheid, ook op uw sportieve resultaten. Door regelmatig naar de chiropractor te gaan, goed te eten en genoeg te bewegen kunt u uw bloeddruk inperken en uw hartslag normaliseren. Twijfelt u nog, vraag uw chiropractor dan om meer informatie.

Bel eens voor een afspraak of loop even binnen!