We kennen ze allemaal. Het is tegenwoordig populair om gezonder te worden. Toch verzinnen heel veel mensen smoesjes om het niet te doen. Er zijn zoveel boeken, artikelen, bandopnames en programma’s die het hebben over de macht grijpen in het leven.

Maar het is altijd veel simpeler om een smoes te verzinnen. “Ik ren niet want ik heb last van mijn knie”. “Ik heb geen vervoer naar het zwembad”. “Ik heb alles al geprobeerd, niets werkt”. De waarheid is dat u nu niet gezonder bent omdat u smoesjes hebt verzonnen.

Dat zit uw gezondheid dus in de weg. Hoeveel is het u waard om te weten dat u over drie maanden stukken gezonder kunt zijn? Leden van onze praktijk worden veel gezonder met onze hulp, maar er zijn ook patiënten die niet gezonder worden.

Het verschil zit hem in de kennis en toewijding van die persoon voor gezond leven. Wat gaat u morgen doen om uw gezondheid te verbeteren? Kiest u voor lichaamsbeweging, fruit en groente eten, of pakt u uw zenuwstelsel aan? Kiest u een leven binnen of gaat u erop uit om te zien wat het leven allemaal te bieden heeft? Chiropractie maakt uw lichaam weer vrij.

Het zenuwstelsel is een belangrijk onderdeel van uw gezondheid. Ook mensen die veel sporten, goed eten en positief denken, kunnen baat hebben bij chiropractie.

Doe morgen eens iets anders!