Waarom komen er steeds ziektes bij en hebben mensen steeds vaker last van kwaaltjes? Mensen die in de Verenigde Staten geboren worden, hebben direct al een achterstand. Ziektes worden met de jaren steeds sterker in ons. We worden ziek en kunnen vanaf het begin niet honderd procent functioneren.

Een expert op het gebied van ruggengraat- en hersenletsel zegt dat onze geboorte, zelfs onder de beste omstandigheden, heel traumatisch is. Het kan grote gevolgen hebben voor de gezondheid van een kindje. Letsel aan de ruggengraat en hersenen treden vaak bij de geboorte op. Vaak worden ze dan echter nog niet vastgesteld. Ademhalingsproblemen zijn een teken aan de wand. Dan is er meestal iets aan de hand met een kind dat kan leiden tot blijvende neurologische schade.

Het zijn handelingen als het inleiden van de bevalling, medicijnen tegen de pijn en slechte houdingen van de moeder tijdens de geboorte die het voor een kindje nog moeilijker maken. Uit een onderzoek uit 1999 van the New England Journal of Medicine blijken schokkende dingen. Het onderzoek meldt dat een lastige bevalling en de manier waarop een kind ter wereld komt, kan leiden tot hersenbeschadiging en zelfs het overlijden van baby’s.

Hersenletsel werd gevonden bij:

Is uw kind gecontroleerd op neurologische schade? Zo niet, laat dit dan nu door een chiropractor doen. Hun gezondheid zal erop vooruit gaan.