Ons zenuwstelsel is te vergelijken met de kabels van een huis. Komt er voldoende elektriciteit doorheen dan is er niets aan de hand. Maar zodra er teveel stroom op komt te staan of teveel apparaten stroom vragen, gaat er iets mis. Dit geldt ook voor het systeem in uw lichaam.

De hersenen produceren elektriciteit en slaan deze op. Bovendien sturen ze elektrische impulsen door uw zenuwen naar alle organen en cellen in het menselijk lichaam.

Een verkeerd gevormde ruggengraat zit het systeem in uw lichaam vaak in de weg. Het snijdt energie af van verschillende lichaamsdelen. Zonder deze energie gaan organen minder goed functioneren. Wordt dit niet behandeld, dat volgt een ziekte of ongemak al snel.

Veel gezondheidsproblemen vinden hun oorsprong in een combinatie van stress op de zenuwen, slechte voeding, toevoegingen aan voedsel, pesticide en alledaagse stress. Het lichaam is een prachtige combinatie van systemen die allemaal zelf functioneren maar elkaars hulp hard nodig hebben. Als chiropractor moet ik uw lichaam goed laten werken door harmonie te creëren.

Wacht niet tot uw lichaam een ernstig probleem ontwikkelt. Neem de tijd voor een evaluatie van uw zenuwstelsel. Goed zorgen voor uw lichaam en ruggengraat kan u jaren gunnen die u anders niet zou krijgen.