Verbazingwekkende cijfers over rugpijn

5/5
Dhr. v/d Pluijm
Reden voor uw bezoek?
Pijnlijke en stijve rug en nek en sportblessures

Review

Ik maak 20 jaar gebruik van chiropractie. In die tijd heb ik verschillende chiropractoren meegemaakt. Jacques Botes heb ik ervaren als de beste chiropractor die mij tot nu toe heeft behandeld. Hij luistert goed en weet gericht en met goed resultaat de pijnlijke plekken te behandelen. Je kunt bij Jacques naast de veel voorkomende problemen aan de rug ook goed terecht voor (sport)blessures, zo is mijn ervaring. Vooral met dry needling is Jacques erg bedreven. Hij heeft bij mij daarmee meermaals het herstelproces flink versneld bij onder andere een frozen shoulder en een knieblessure. Ik kan Jacques Botes zeer aanbevelen!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. v/d Kamp
Reden voor uw bezoek?
Onderhoud nek en rug

Review

Jacques, ontzettend bedankt voor de perfecte behandelingen in de afgelopen jaren. Zeker toen je ook nog ontdekte waar ik al 17 jaar last van had en het nog op kon lossen ook! Het Sinus Tarsi Syndroom, ik ben blij dat het opgelost is. Bedankt en success Jacques!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. v/d Wiel
Reden voor uw bezoek?
Stramme spieren onderliggende oorzaak

Review

Eigenlijk hoefde ik Jacques niet eens te vertellen waar de pijn zat. Wist in no time de juiste spot te vinden. En natuurlijk effectief te behandelen.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Berg
Reden voor uw bezoek?
Zware rugklachten; ik kon niet meer op of neer!

Review

Jacques is een groot vakman en bovendien ook nog eens een hele fijne kerel. Hij heeft me al snel van de ergste klachten afgeholpen. Hij kan je flink te pakken nemen maar het resultaat is er dan ook naar!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Sari
Reden voor uw bezoek?
Klachten hoofdpijn en pijn in onderrug

Review

Jacques is een zeer ervaren chiropractor en weet waar hij moet beginnen. Ik had een probleem met mijn onderrug, waardoor ik scheef liep. Dit sloeg door naar scheefstand in mijn nek, torso als bekken. Uiteindelijk na een aantal behandelingen is alles weer recht gezet. Jacques geeft ook goede adviezen als oefeningen mee om zijn gedane behandelingen in stand te houden. Ik kom met plezier zeker een aantal keer per jaar terug om mijn lichaam weer te herstellen.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. van Heek
Reden voor uw bezoek?
Pijn rug- SI gewricht

Review

Na jaren tobben is mijn rugpijn, na een aantal sessies bij Jacques, stukken minder geworden en weet ik beter hoe er mee om te gaan. Ik kom nu enkel voor ‘onderhoud’ en mijn klachten zijn uiteindelijk met 80 procent afgenomen. Ben erg blij dat ik de stap naar deze Chiropractor gemaakt heb!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Bent
Reden voor uw bezoek?
Rug

Review

40 jaar pijn in de rug. Nu gaat het heel goed met mij. Eens in de 8 weken even langs. Dan, kan ik er weer tegen. Dankjewel.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Berg
Reden voor uw bezoek?
Rug en nekklachten

Review

Mijn ervaringen met Jacques zijn zeer positief! Ik heb regelmatig rug en nekklachten en na een bezoek aan Jacques voelde ik dat de klachten gelijk afnamen. Jacques kon ook goed uitleggen waar de pijn vandaan kwam en handelde daar naar. Bovendien is het een prettige man in de omgang. Mvg GJ Berg
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. v/d Meer
Reden voor uw bezoek?
Eenzijdige rugklachten

Review

Jacques is een vakkundig chiropractor en bovendien zeer vriendelijk. Hij neemt steeds goed waar en geeft naast de behandeling uitleg over de klachten en nuttige oefen- en beweegadviezen. Het heeft me inzicht gegeven en de klachten zijn begrepen en verdwenen. Ook mijn voetklachten heeft hij adequaat behandeld. Door de rustige begeleiding en positieve feedback voel ik me - hoe onhandig ik de houdingen ook vind - steeds op mijn gemak.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Verberg
Reden voor uw bezoek?
Rug, nek en hoofdpijnklachten

Review

Jacques heeft mij heel erg goed geholpen in mijn herstel na een auto ongeluk waarbij ik lange tijd veel last heb gehad van nekklachten en restklachten van een hersenschudding. Hij is een vakman en heeft een persoonlijke benadering, Een gouden combinatie. Ik vind het prettig dat hij niet zoveel hulpinstrumenten gebruikt bij zijn chiropractie. Mijn ervaring met andere chiropractors is dat dit minder effectief is. Ik hou van Jacques zijn aanpak. Verder heeft hij mij goed geholpen met tips. Ik heb bijvoorbeeld ook een slechte houding en hierin gaf hij veel handvatten om dit te verbeteren. Hij probeert dus ook echt op een coachende manier bij te dragen aan langdurig herstel zodat je geen chiropractie nodig hebt. Dus echt gericht op herstel i.p.v. symptoombestrijding. Een uitgangspunt wat ik heel belangrijk vind. Verder is hij altijd vrolijk en staat hij met een glimlach voor je klaar. Kortom een hele fijne chiropractor!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Leeman
Reden voor uw bezoek?
Nek en schouderklachten

Review

Ik ken Jacques Botes al geruime tijd. Een toegankelijke vriendelijke maar bovenal kundige man die goed uitvraagt, uitlegd en zijn werk zichtbaar met bevlogenheid doet. Ik vondt altijd best spannend dat "gedraai en gekraak" aan mijn nek, maar had in hem veel vertrouwen. Gelukkig kwam ik van mijn klachten af. Ik bleef nog wel voor controles komen, soms even iets resetten. Leuk detail, zijn Zuid Afrikaanse roots hoor je soms terug in woorden. Jammer dat hij elders gaat werken, maar veel succes!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Rapari
Reden voor uw bezoek?
Shoulder and neck pain

Review

Jacques is a very pleasant person. He is knowledgeable, clear and honest in his communication and always with a smile on his face. What I most like of him is that he is a good listener, and he really wants to help you. Every time I mentioned a complaint, he was there to make things better, and he was successful every time.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. v/d Burgh
Reden voor uw bezoek?
Schouderklachten

Review

Jacques heeft mij met een deskundige kijk op de klacht gecombineerd met vaardigheden die hij toepast met de nodige zekerheid van mijn schouderklachten afgeholpen.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Hensen
Reden voor uw bezoek?
Rugklachten

Review

Jacques helpt mij door middel van chiropractie mijn rugklachten weg te nemen. Het blijft me verbazen hoe Jacques beter doorheeft dan ikzelf waar de klachten precies vandaan komen. Je merkt duidelijk dat er een diepe kennis van het lichaam aanwezig is, de manier waarop spieren en botten samenwerken beheerst Jacques en past hij zeer adequaat toe. Ik ben erg blij met de zorg die ik en mijn vrouw van Jacques hebben gekregen. Het dry-needling was nieuw voor mij, maar zeer effectief en pijnloos. Jacques helpt je op een duurzame en eerlijke manier en geeft je ook tips die je helpen bewuster te worden van je (soms verkeerde) houding waardoor je zelf ook kan helpen beter op je postuur te letten om problemen te voorkomen. Jacques is ook een persoon die belangstelling voor je heeft als patient en je niet als nummer ziet, maar als persoon. Dank je wel voor je zorg de afgelopen jaren Jacques!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Zandvliet
Reden voor uw bezoek?
Rugklachten

Review

Altijd fijn en kundig geholpen. Hij neemt de tijd en zorgt altijd voor snel resultaat. Ook aan anderen doorgegeven en zij zijn net zo enthousiast.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Zandvliet
Reden voor uw bezoek?
Nek en rugklachten

Review

Al geruime tijd bij dr Botes onder behandeling en naar volle tevredenheid! Kundige arts met veel ervaring en kennis. Altijd een vriendelijk en luisterend oor voor patiënten.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. van Dommelen
Reden voor uw bezoek?
Extreme rugklachten

Review

Jacques heeft in een aantal sessies mijn rug weer rechtgezet, stond 4cm uit het lood. De pijn was al vrij snel verdwenen. Inmiddels is het zover dat met regulier "onderhoud" met 3-maandelijkse sessies mijn rugklachten zo goed als verdwenen zijn. Zeker aan te bevelen!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Schenkeveld
Reden voor uw bezoek?
Rug en bekkenklachten

Review

Ik ben heel tevreden! Luisterde goed, en overlegt wat er gaat gebeuren, geeft goede tips.
Aanbevelen: JA

Reden voor uw bezoek?
Pijnlijke en stijve rug en nek en sportblessures

Review:
Ik maak 20 jaar gebruik van chiropractie. In die tijd heb ik verschillende chiropractoren meegemaakt. Jacques Botes heb ik ervaren als de beste chiropractor die mij tot nu toe heeft behandeld. Hij luistert goed en weet gericht en met goed resultaat de pijnlijke plekken te behandelen. Je kunt bij Jacques naast de veel voorkomende problemen aan de rug ook goed terecht voor (sport)blessures, zo is mijn ervaring. Vooral met dry needling is Jacques erg bedreven. Hij heeft bij mij daarmee meermaals het herstelproces flink versneld bij onder andere een frozen shoulder en een knieblessure. Ik kan Jacques Botes zeer aanbevelen!

Star Rating:
5/5

Reden voor uw bezoek?
Onderhoud nek en rug

Review:
Jacques, ontzettend bedankt voor de perfecte behandelingen in de afgelopen jaren. Zeker toen je ook nog ontdekte waar ik al 17 jaar last van had en het nog op kon lossen ook! Het Sinus Tarsi Syndroom, ik ben blij dat het opgelost is. Bedankt en success Jacques!

Star Rating:
5/5

Reden voor uw bezoek?
Stramme spieren onderliggende oorzaak

Review:
Eigenlijk hoefde ik Jacques niet eens te vertellen waar de pijn zat. Wist in no time de juiste spot te vinden. En natuurlijk effectief te behandelen.

Star Rating:
5/5

OPTION-2

[testimonial_stars id=1]