Gezond afvallen zonder trucjes?

5/5
Dhr. v/d Pluijm
Reden voor uw bezoek?
Pijnlijke en stijve rug en nek en sportblessures

Review

Ik maak 20 jaar gebruik van chiropractie. In die tijd heb ik verschillende chiropractoren meegemaakt. Jacques Botes heb ik ervaren als de beste chiropractor die mij tot nu toe heeft behandeld. Hij luistert goed en weet gericht en met goed resultaat de pijnlijke plekken te behandelen. Je kunt bij Jacques naast de veel voorkomende problemen aan de rug ook goed terecht voor (sport)blessures, zo is mijn ervaring. Vooral met dry needling is Jacques erg bedreven. Hij heeft bij mij daarmee meermaals het herstelproces flink versneld bij onder andere een frozen shoulder en een knieblessure. Ik kan Jacques Botes zeer aanbevelen!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. v/d Kamp
Reden voor uw bezoek?
Onderhoud nek en rug

Review

Jacques, ontzettend bedankt voor de perfecte behandelingen in de afgelopen jaren. Zeker toen je ook nog ontdekte waar ik al 17 jaar last van had en het nog op kon lossen ook! Het Sinus Tarsi Syndroom, ik ben blij dat het opgelost is. Bedankt en success Jacques!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. v/d Wiel
Reden voor uw bezoek?
Stramme spieren onderliggende oorzaak

Review

Eigenlijk hoefde ik Jacques niet eens te vertellen waar de pijn zat. Wist in no time de juiste spot te vinden. En natuurlijk effectief te behandelen.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Berg
Reden voor uw bezoek?
Zware rugklachten; ik kon niet meer op of neer!

Review

Jacques is een groot vakman en bovendien ook nog eens een hele fijne kerel. Hij heeft me al snel van de ergste klachten afgeholpen. Hij kan je flink te pakken nemen maar het resultaat is er dan ook naar!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Sari
Reden voor uw bezoek?
Klachten hoofdpijn en pijn in onderrug

Review

Jacques is een zeer ervaren chiropractor en weet waar hij moet beginnen. Ik had een probleem met mijn onderrug, waardoor ik scheef liep. Dit sloeg door naar scheefstand in mijn nek, torso als bekken. Uiteindelijk na een aantal behandelingen is alles weer recht gezet. Jacques geeft ook goede adviezen als oefeningen mee om zijn gedane behandelingen in stand te houden. Ik kom met plezier zeker een aantal keer per jaar terug om mijn lichaam weer te herstellen.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. van Heek
Reden voor uw bezoek?
Pijn rug- SI gewricht

Review

Na jaren tobben is mijn rugpijn, na een aantal sessies bij Jacques, stukken minder geworden en weet ik beter hoe er mee om te gaan. Ik kom nu enkel voor ‘onderhoud’ en mijn klachten zijn uiteindelijk met 80 procent afgenomen. Ben erg blij dat ik de stap naar deze Chiropractor gemaakt heb!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Bent
Reden voor uw bezoek?
Rug

Review

40 jaar pijn in de rug. Nu gaat het heel goed met mij. Eens in de 8 weken even langs. Dan, kan ik er weer tegen. Dankjewel.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Berg
Reden voor uw bezoek?
Rug en nekklachten

Review

Mijn ervaringen met Jacques zijn zeer positief! Ik heb regelmatig rug en nekklachten en na een bezoek aan Jacques voelde ik dat de klachten gelijk afnamen. Jacques kon ook goed uitleggen waar de pijn vandaan kwam en handelde daar naar. Bovendien is het een prettige man in de omgang. Mvg GJ Berg
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. v/d Meer
Reden voor uw bezoek?
Eenzijdige rugklachten

Review

Jacques is een vakkundig chiropractor en bovendien zeer vriendelijk. Hij neemt steeds goed waar en geeft naast de behandeling uitleg over de klachten en nuttige oefen- en beweegadviezen. Het heeft me inzicht gegeven en de klachten zijn begrepen en verdwenen. Ook mijn voetklachten heeft hij adequaat behandeld. Door de rustige begeleiding en positieve feedback voel ik me - hoe onhandig ik de houdingen ook vind - steeds op mijn gemak.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Verberg
Reden voor uw bezoek?
Rug, nek en hoofdpijnklachten

Review

Jacques heeft mij heel erg goed geholpen in mijn herstel na een auto ongeluk waarbij ik lange tijd veel last heb gehad van nekklachten en restklachten van een hersenschudding. Hij is een vakman en heeft een persoonlijke benadering, Een gouden combinatie. Ik vind het prettig dat hij niet zoveel hulpinstrumenten gebruikt bij zijn chiropractie. Mijn ervaring met andere chiropractors is dat dit minder effectief is. Ik hou van Jacques zijn aanpak. Verder heeft hij mij goed geholpen met tips. Ik heb bijvoorbeeld ook een slechte houding en hierin gaf hij veel handvatten om dit te verbeteren. Hij probeert dus ook echt op een coachende manier bij te dragen aan langdurig herstel zodat je geen chiropractie nodig hebt. Dus echt gericht op herstel i.p.v. symptoombestrijding. Een uitgangspunt wat ik heel belangrijk vind. Verder is hij altijd vrolijk en staat hij met een glimlach voor je klaar. Kortom een hele fijne chiropractor!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Leeman
Reden voor uw bezoek?
Nek en schouderklachten

Review

Ik ken Jacques Botes al geruime tijd. Een toegankelijke vriendelijke maar bovenal kundige man die goed uitvraagt, uitlegd en zijn werk zichtbaar met bevlogenheid doet. Ik vondt altijd best spannend dat "gedraai en gekraak" aan mijn nek, maar had in hem veel vertrouwen. Gelukkig kwam ik van mijn klachten af. Ik bleef nog wel voor controles komen, soms even iets resetten. Leuk detail, zijn Zuid Afrikaanse roots hoor je soms terug in woorden. Jammer dat hij elders gaat werken, maar veel succes!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Rapari
Reden voor uw bezoek?
Shoulder and neck pain

Review

Jacques is a very pleasant person. He is knowledgeable, clear and honest in his communication and always with a smile on his face. What I most like of him is that he is a good listener, and he really wants to help you. Every time I mentioned a complaint, he was there to make things better, and he was successful every time.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. v/d Burgh
Reden voor uw bezoek?
Schouderklachten

Review

Jacques heeft mij met een deskundige kijk op de klacht gecombineerd met vaardigheden die hij toepast met de nodige zekerheid van mijn schouderklachten afgeholpen.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Hensen
Reden voor uw bezoek?
Rugklachten

Review

Jacques helpt mij door middel van chiropractie mijn rugklachten weg te nemen. Het blijft me verbazen hoe Jacques beter doorheeft dan ikzelf waar de klachten precies vandaan komen. Je merkt duidelijk dat er een diepe kennis van het lichaam aanwezig is, de manier waarop spieren en botten samenwerken beheerst Jacques en past hij zeer adequaat toe. Ik ben erg blij met de zorg die ik en mijn vrouw van Jacques hebben gekregen. Het dry-needling was nieuw voor mij, maar zeer effectief en pijnloos. Jacques helpt je op een duurzame en eerlijke manier en geeft je ook tips die je helpen bewuster te worden van je (soms verkeerde) houding waardoor je zelf ook kan helpen beter op je postuur te letten om problemen te voorkomen. Jacques is ook een persoon die belangstelling voor je heeft als patient en je niet als nummer ziet, maar als persoon. Dank je wel voor je zorg de afgelopen jaren Jacques!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Zandvliet
Reden voor uw bezoek?
Rugklachten

Review

Altijd fijn en kundig geholpen. Hij neemt de tijd en zorgt altijd voor snel resultaat. Ook aan anderen doorgegeven en zij zijn net zo enthousiast.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Zandvliet
Reden voor uw bezoek?
Nek en rugklachten

Review

Al geruime tijd bij dr Botes onder behandeling en naar volle tevredenheid! Kundige arts met veel ervaring en kennis. Altijd een vriendelijk en luisterend oor voor patiënten.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. van Dommelen
Reden voor uw bezoek?
Extreme rugklachten

Review

Jacques heeft in een aantal sessies mijn rug weer rechtgezet, stond 4cm uit het lood. De pijn was al vrij snel verdwenen. Inmiddels is het zover dat met regulier "onderhoud" met 3-maandelijkse sessies mijn rugklachten zo goed als verdwenen zijn. Zeker aan te bevelen!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Schenkeveld
Reden voor uw bezoek?
Rug en bekkenklachten

Review

Ik ben heel tevreden! Luisterde goed, en overlegt wat er gaat gebeuren, geeft goede tips.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Blaauw
Reden voor uw bezoek?
Correcties nek, rug, schouders en heupen

Review

Jacques is een heel prettige en deskundige chiropractor. Hij is betrokken en denkt goed mee over wat het lichaam nodig heeft, waarbij hij ook rekening houdt met mentale belasting. Hij probeert op verschillende manieren het lijf los te maken waardoor dat ook lukt op plaatsen waar het minder makkelijk gaat.
Aanbevelen: JA
5/5
Mej. ten Napel
Reden voor uw bezoek?
Nek en onderrugklachten

Review

Jacques is al een aantal jaar mijn chiropractor. Ik heb me nooit onprettig gevoeld bij hem. Hij is erg zorgzaam en wil je absoluut geen pijn doen of je lichaam overbelasten. Na elke ingreep die hij doet vraagt hij hoe het gaat en hoe het daarna aan voelt. Het is een man die weet wat hij doet. Hij kan ook vol passie over zijn vak praten. Met andere woorden. Hele fijne man in de omgang en is ook goed in zijn werk.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. van Dijk
Reden voor uw bezoek?
Chiropractie

Review

Dankzij de zorgvuldige behandelingen van chiropractor Jacques Botes is mijn lichaam beter in de natuurlijke houding komen te staan. Hierdoor zijn rug- en nekklachten minder geworden. Dhr. Botes heeft daarnaast aandacht voor eventuele vragen en geeft gerichte adviezen.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Cramwinckel
Reden voor uw bezoek?
Last van een gemene pijn, achteraf komend vanuit de gewrichtjes tussen ribben en borstbeen.

Review

De heer Botes heeft me op heel vaardige wijze in vijf sessies totaal verlost van de pijnklachten. Ik kan m'n kleinkinderen weer pijnvrij dragen, slapen en over hobbels fietsen zonder pijn. Bovendien zijn er wat andere dingen ook meegenomen, zo kan ik nu m'n hoofd veel beter van links naar rechts draaien. Vooral erg handig bij het autorijden.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Sloos
Reden voor uw bezoek?
Rug klachten

Review

Jacques heeft mij heel erg geholpen met het herstellen van mijn rug. Ik kwam krom binnen lopen en zijn werkwijze heeft er voor gezorgt dat ik weer helemaal het mannetje ben. Echt een aanrader dus!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Koopmans
Reden voor uw bezoek?
Terugkerende nek en rugpijn

Review

Jacques Botes is een vriendelijk en rustige chirporactor. Hij neemt altijd de tijd en legt goed uit wat er gaat gebeuren. Dankzij Jacques Botes heb ik mijn jarenlange rug-en nekklachten onder controle. Ik heb veel minder pijn en ben ook steeds langere periodes pijnvrij. Wanneer ik de deur uit loop na een afspraak voel ik mij altijd weer een paar centimeter langer en dat voelt heel goed. 🙂
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Leotta
Reden voor uw bezoek?
Better health

Review

Perfect and professional. My back pain is gone after 2 years!!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Middelkoop
Reden voor uw bezoek?
Voorheen rugklachten, nu periodiek onderhoud

Review

Mijn ervaringen met Jacques zijn zeer positief. Hij is zeer betrokken, kundig en altijd in staat om uit te leggen wat en waarom hij bepaalde acties onderneemt. Ik vind hem een fijn persoon en vertrouw volledig op zijn kennis. Klachten zijn verholpen en blijven ook weg mede door eens in de drie maanden een checkup te doen.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Ente van Gils
Reden voor uw bezoek?
Preventief

Review

Jacques is een gedreven, eerlijke chiropractor die het beste met zijn patiënten voor heeft. Hoe duidelijker je aangeeft waar je last van hebt hoe beter hij je kan behandelen en oefeningen kan geven die het probleem kunnen verhelpen. Hij staat daarnaast ook open voor een praatje en denkt graag mee om te zorgen dat je klachten minder worden.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Vrolijk
Reden voor uw bezoek?
Nek rug klachten

Review

Jacques is een fijne chiropracter met veel kennis en fijne werkwijze.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. v/d Geest
Reden voor uw bezoek?
Rug klachten

Review

Jacques heeft mijn rugklachten weten te verminderen, voelde mij veilig en vertrouwd door zijn deskundigheid en advies. Vriendelijke en respectvolle benadering.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Pultrum
Reden voor uw bezoek?
Nek en rugklachten

Review

Ik heb voor Jaques Botes verschillende chiropractors gehad, maar geen één die zo kundig en ervaren is als . Hij neemt de tijd voor je, vraagt door en zelfs bij extreme onverwachtse klachten loop je weer blij de deur uit. Ik ben deze man zeer dankbaar!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Elorche
Reden voor uw bezoek?
Rug, nekklachten en tennisarm

Review

Jacques is zeer vriendelijk, toont betrokkenheid en is begaan met mijn welzijn. Zijn behandelingen helpen enorm om mijn klachten te verminderen en zijn oefeningen en tips helpen mij om mijn klachten te verminderen.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Briët
Reden voor uw bezoek?
Chronische klachten

Review

Vanaf het moment dat ik Jacques heb ontmoet, heb ik een groot vertrouwen in hem gehad. Niet alleen omdat hij een zeer hartelijk, vriendelijk en empatisch mens bleek te zijn, maar bovenal was hij zeer deskundig. Hij luistert met aandacht naar je klachten en laat ook weten wat hij gaat doen. Vraagt bij de volgende behandeling eerst hoe de vorige behandeling is bevallen en wat er van de klachten verminderd is en wat niet. En als bonus heeft hij ook veel humor en weet een ontspannen sfeer te scheppen, waardoor je de behandeling relaxed kan ondergaan. Hij zal door mij zeer gemist worden maar ik wens hem al het goeds voor de toekomst.
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Pultrum
Reden voor uw bezoek?
Nek en rugklachten

Review

Ik heb voor Jaques Botes verschillende chiropractors gehad, maar geen één die zo kundig en ervaren is als . Hij neemt de tijd voor je, vraagt door en zelfs bij extreme onverwachtse klachten loop je weer blij de deur uit. Ik ben deze man zeer dankbaar!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Tuithof
Reden voor uw bezoek?
nekklachten

Review

Geweldig. Ik ben van mijn nekpijn af met afwisselende behandelingen. Een zeer fijne behandelaar met goed adviezen aan het eind van de behandeling. Ook een zeer goed verslag ontvangen van de diagnose en behandeling.
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Caspers
Reden voor uw bezoek?
Verwaarloosde whiplash

Review

Goede behandelingen en goede uitleg over wat er gedaan is. Ook de juiste info om het te voorkomen. Ik loop al 15 jaar bij de Chiro en dit is de beste chiropractor die ik gehad heb!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Mulder
Reden voor uw bezoek?
Rugklachten

Review

Ik sta sinds mijn terugkeer uit Canada (waar ik zeer intensief behandeld ben door een chiropractor) onder behandeling van Dhr. Jacques Botes. Naast het feit dat hij zeer kundig is, zeker ook op het gebied van sport en chiropractie, vind ik het een hele fijne, rustige, en betrouwbare man. Een zekere mate van vertrouwen is voor mij van groot belang bij het bezoeken van een chiropractor (je moet ook relaxed kunnen zijn tijdens de behandeling). In mijn optiek is Jacques een super chiropractor, ik heb me vanaf moment 1 helemaal op mijn gemak gevoelt, ben altijd goed behandeld en heb hem leren kennen als een betrokken arts. Dank voor de goede zorgen!
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Rzeeczkowska
Reden voor uw bezoek?
Chronishe onderrugklachten met doorverwezen pijn in het rechterbeen die uitstraalt naar de voet

Review

Geachte Dhr J.A Botes D.C Ik wil u bedanken voor de behandeling, die mij verloost heeft van de pijn. Na een verkeerde beweging kreeg ik veel pijn in mijn rug die uitstraalt naar mijn been. De ergste waren nachten, waar ik heel veel moeite had om te draaien. Na een paar poginen om te genezen (die niet naar mijn verwagtingen waren) kreeg ik adres naar de kliniek waar u werkt. Na 6 sessies van: duwen, reken, trekken en dry-needling was ik genezen. Niet meteen na de behandeling (dat word mij verteld), maar na ongeweer 1-week pijn werd steeds minden en minder naar mijn gevoel ben ik voor 90% betler. Daar ben ik u heel dankbaar voor. ps. Groeten van Barbara
Aanbevelen: JA
5/5
Mw. Hannaart
Reden voor uw bezoek?
Chronische rug en schouder klachten

Review

Goede behandelingen en goede uitleg over wat er gedaan is. Ook de juiste info om het te voorkomen. Ik loop al 15 jaar bij de Chiro en dit is de beste chiropractor die ik gehad heb!
Aanbevelen: JA
5/5
Dhr. Mulder
Reden voor uw bezoek?
Rugklachten

Review

Ik sta sinds mijn terugkeer uit Canada (waar ik zeer intensief behandeld ben door een chiropractor) onder behandeling van Dhr. Jacques Botes. Naast het feit dat hij zeer kundig is, zeker ook op het gebied van sport en chiropractie, vind ik het een hele fijne, rustige, en betrouwbare man. Een zekere mate van vertrouwen is voor mij van groot belang bij het bezoeken van een chiropractor (je moet ook relaxed kunnen zijn tijdens de behandeling). In mijn optiek is Jacques een super chiropractor, ik heb me vanaf moment 1 helemaal op mijn gemak gevoelt, ben altijd goed behandeld en heb hem leren kennen als een betrokken arts. Dank voor de goede zorgen!
Aanbevelen: JA

Reden voor uw bezoek?
Pijnlijke en stijve rug en nek en sportblessures

Review:
Ik maak 20 jaar gebruik van chiropractie. In die tijd heb ik verschillende chiropractoren meegemaakt. Jacques Botes heb ik ervaren als de beste chiropractor die mij tot nu toe heeft behandeld. Hij luistert goed en weet gericht en met goed resultaat de pijnlijke plekken te behandelen. Je kunt bij Jacques naast de veel voorkomende problemen aan de rug ook goed terecht voor (sport)blessures, zo is mijn ervaring. Vooral met dry needling is Jacques erg bedreven. Hij heeft bij mij daarmee meermaals het herstelproces flink versneld bij onder andere een frozen shoulder en een knieblessure. Ik kan Jacques Botes zeer aanbevelen!

Star Rating:
5/5

Reden voor uw bezoek?
Onderhoud nek en rug

Review:
Jacques, ontzettend bedankt voor de perfecte behandelingen in de afgelopen jaren. Zeker toen je ook nog ontdekte waar ik al 17 jaar last van had en het nog op kon lossen ook! Het Sinus Tarsi Syndroom, ik ben blij dat het opgelost is. Bedankt en success Jacques!

Star Rating:
5/5

Reden voor uw bezoek?
Stramme spieren onderliggende oorzaak

Review:
Eigenlijk hoefde ik Jacques niet eens te vertellen waar de pijn zat. Wist in no time de juiste spot te vinden. En natuurlijk effectief te behandelen.

Star Rating:
5/5

OPTION-2

[testimonial_stars id=1]