• Bezoek ons

  Oranjeplein 37 Maasdijk
 • Openingstijden

  8:00 – 17:00
  Chiropractie Westland Nieuws Algemeen Ischias verhelpen met chiropractische druktechnieken en oefeningen

  Ischias verhelpen met chiropractische druktechnieken en oefeningen

  Ischias is meestal uitstekend te verhelpen met een chiropractische behandeling. Bij Chiropractie Westland vindt u vakbekwame chiropractoren. Wij bieden u een veilige en efficiënte behandelmethode voor Ischias. Met onze beproefde behandeltechnieken kunnen pijnstillers en operaties worden vermeden.

  Ontsteking van de ischias zenuw

  Een irritatie van de ischiaszenuw kan een stekende of brandende pijn in het bil veroorzaken die uitstraalt naar het bovenbeen. De oorzaak van deze ontsteking is vaak te wijten aan een verkeerde lichaamshouding of een beenblessure. Het verhelpen van deze pijn gebeurt met speciale handmatige druktechnieken op de wervelkolom. Daarnaast zijn er speciale oefeningen voor de behandeling van ischias. Hiermee levert uw eigen inzet een belangrijke bijdrage aan het genezingsproces.

  Individueel behandelplan

  Chiropractie Westland benadert vele klachten van het bewegingsapparaat en zenuwstelsel met een individueel behandelplan. Wij maken gebruiken van verschillende behandelmethoden en moderne apparatuur. Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige zorg bij het verhelpen van uiteenlopende klachten, zoals:

  0 comments… add one

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Volgende artikel:

  Vorige artikel: