• Bezoek ons

  Oranjeplein 37 Maasdijk
 • Openingstijden

  8:00 – 17:00
  Chiropractie Westland Nieuws Baby’s & Kinderen Chiropractie Voor Kinderen

  Chiropractie Voor Kinderen

  Het doel van deze studie is het identificeren van eventuele nadelige effecten op de chiropractor zorg die in de pediatrische patiënt en de evaluatie van het risico van complicaties die zich in de pediatrische patiënten als gevolg van chiropractische zorg.

  Methoden

  Een 3-jarige retrospectieve studie van kinderartsen dossiers uit de Anglo-European College of Chiropractic (AECC) (Bournemouth, Engeland) pedagogische praktijk kliniek in Bournemouth, Engeland. Alle bestanden (n = 781) van pediatrische patiënten jonger dan 3 jaar werden geselecteerd handmatig in volgorde van de huidige bestanden opgeslagen in de kliniek AECC presenteert aan de AECC kliniek gedurende een specifieke periode. Het merendeel (73,5%) patiënten werden 12 weken oud of jongere (n = 574).

  Resultaat

  Zeshonderd zevenennegentig kinderen ontvangen een totaal van 5242 Chiropractie behandelingen, met 85% van de ouders dat een verbetering. Zeven ouders rapporteerde een negatief effect. Er was een reactie snelheid van ongeveer 1 kind op de 100, of een reactie gemeld voor elke 749 behandelingen. Er waren geen ernstige complicaties als gevolg van chiropractie behandeling (reacties duurzaam> 24 uur of ernstig genoeg om te eisen intramurale zorg).

  Conclusie

  Deze studie toont aan dat bij de bestudeerde populatie, chiropractor manipulatie geproduceerd heel weinig bijwerkingen en is een veilige vorm van therapie bij de behandeling van de patiënten in deze leeftijdsgroep.

  Miller JE, Benfield K., Anglo-European College of Chiropractic, Bournemouth, UK.

  0 comments… add one

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *