Behandelingen

De chiropractische behandeling is snel, precies en zo licht mogelijk. De chiropractor zorgt er altijd eerst voor dat uw spieren ontspannen zijn, zodat u geen pijn ervaart.

Hoofdpijn

Hoofdpijn

Een ontzettend hinderlijke aandoening: Hoofdpijn of erger nog, migraine. Spanningshoofdpijn en migraine zijn de twee meest voorkomende vormen van hoofdpijn en een Chiropractische behandeling kan deze klachten verminderen en meestal verhelpen.

lees meer
Toegepaste Kinesiologie

Toegepaste Kinesiologie

De oorsprong van de toegepaste Kinesiologie, ofwel in het Engels: Applied Kinesiology, ligt binnen de Chiropractie. Er zijn een aantal duidelijke overlappingen in beide technieken en worden derhalve ook vaak in combinatie toegepast. Laten we eens wat nader ingaan op de toegepaste Kinesiologie. Toegepaste Kinesiologie betekent letterlijk ‘de leer van de beweging’. Dit is in basis een therapeutische manier van behandelen met gebruik van spiertesten. Het doel is om uit te zoeken waar, waarom en wanneer het lichaam in onbalans is geraakt en hoe dit weer hersteld kan worden.

lees meer
Sportblessures

Sportblessures

Sporten is ontzettend gezond voor je hele lichaam, maar toch gebeuren er tijdens dat sporten grote en kleine ongelukken waardoor je geblesseerd kan raken. Sportblessures kunnen erg hardnekkig en vreselijk pijnlijk zijn. Sporten moet leuk zijn en leuk blijven. Houdt daarom rekening met je eigen conditie, fysieke mogelijkheden en natuurlijk je leeftijd.

lees meer
Nekpijn verhelpen met Chiropractie

Nekpijn verhelpen met Chiropractie

We kennen het allemaal wel: pijn in je nek. Soms door een aanwijsbare oorzaak zoals een verkeerde beweging, maar soms ook  zonder direct aanwijsbare oorzaak. Chiropractie is een prima techniek om u te verlossen van deze klachten. Niet alleen de pijn, maar juist ook de oorzaak van de pijn.

lees meer
Klachten bij kinderen verhelpen met Chiropractie

Klachten bij kinderen verhelpen met Chiropractie

Een kind krijgen is een gift, een kostbaar bezit wat je wilt koesteren en beschermen. Je wilt het allerbeste voor je kind tijdens de lichamelijke ontwikkeling en groei. Wij, als chiropractors, kunnen je hierbij helpen door (preventief) te behandelen om je kind de best mogelijke start te geven die je je kind maar toe kan wensen. De behandeltechnieken worden aangepast aan de leeftijd, waardoor een behandeling volledig veilig is.

lees meer
Zwangerschap

Zwangerschap

Al tijdens de zwangerschap is het verstandig om een afspraak te maken met ons. Chiropractische zorg kan u en uw kind helpen bij een gezonde zwangerschap en een voorspoedige bevalling. Chiropractie is een veilige en aangename manier van behandelen en uw hele lichaam vaart er wel bij!

lees meer
Rugpijn

Rugpijn

Iedereen heeft er wel eens last van: rugpijn. Vooral mensen met lichamelijk zware beroepen en lange mensen vormen een duidelijke risicogroep. Rugpijn kan verdeeld worden in hoge rugpijn en lage rugpijn. Deze laatste is de meest voorkomende klacht en omvat o.a. kou op de rug, spit, spierverrekking, hernia en ischias.

lees meer