Chiropractie

Over Ons

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, een Chiropractiepraktijk voor al uw klachten

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, een Chiropractiepraktijk voor al uw klachten. Wij houden ons bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van o.a. nek- en rugklachten en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid. Op deze site vind u veel informatie over Chiropractie, waaronder de hulp die wij kunnen bieden bij nek- en rugklachten. Ook tijdens en na de zwangerschap kan Chiropractie een uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij de behandeling van een huilbaby.

Daarnaast heeft Chiropractie veel succes bij de behandeling van:

Jacques Botes

Jacques Botes behaalde zijn chiropractie diploma aan de Durban University of Technology (DUT) in Zuid-Afrika.

Na zijn afstuderen in 2016 heeft Jacques in een praktijk gewerkt met een sterke focus op sportchiropractie en sportgeneeskunde. Eind augustus 2017 verhuisde Jacques samen met echtgenote Irena, naar Nederland om een nieuw leven op te bouwen.

Ze kwamen eerst naar Leiden waar hij ging werken bij Chiropractie Leiden, waar de specialisatie van de praktijk ligt in de functionele neurologie. Sindsdien heeft hij ook de specialisatie in sportchiropractie afgerond.

Annefloor Broekhuijsen

Graag stellen wij ook onze plaatsvervangende collega Annefloor Broekhuijsen aan u voor. Zij komt in de periode van 27 februari t/m 25 maart 2024 invallen voor Jacques; wanneer hij met verlof gaat.

Zij zal beschikbaar zijn op maandag en woensdag.

Annefloor groeide op in Leiden. Omdat ze tijdens haar tienerjaren last had van rugpijn, maakte ze via haar moeder kennis met chiropractie. Chiropractie heeft haar leven veranderd en sindsdien heeft zij een sterke passie voor het vak ontwikkeld.

Geïnspireerd door de therapeutische werking van chiropractische zorg ging Annefloor chiropractie studeren. Ze studeerde af aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth, Engeland.

Na haar afstuderen in 2020 is zij begonnen bij Chiropractie Leiden en later bij Chiropractie Centraal. Door deel uit te maken van verschillende multidisciplinaire teams met een focus op professionele, evidence-based patiëntgerichte zorg, heeft zij waardevolle ervaring opgedaan als chiropractor.

Haar behandelmethode is geworteld in de Diversified techniek. Omdat de wervelkolom centraal staat, richt de behandeling zich op het hele lichaam. Dit helpt de prestaties van het neuromusculoskeletale systeem te verbeteren en optimaliseert zo iemands functionaliteit en uitvoering van dagelijkse activiteiten. Het is geschikt voor alle leeftijden.

Wij heten Annefloor van harte welkom bij Chiropractie Westland en zijn heel blij om haar aan u voor te stellen. Zij is erg enthousiast om u te ontmoeten en u chiropractische zorg te bieden

West Santisook

West is afgestudeerd aan het Anglo-European College of
Chiropractic in Bournemouth, Engeland. Na zijn afstuderen in 2022 trad West toe tot de Back-to-Health-kliniek in Mold, Wales. Als onderdeel van dit multidisciplinaire team met een focus op het leveren van professionele, evidence-based
patiëntgerichte zorg, heeft West waardevolle ervaring opgedaan als chiropractor.

 

Zijn behandelmethode is geworteld in de Sacro-Occipitale (SOT) techniek. De SOT-methode richt zich op het hele lichaam door de relatie tussen het basis van de wervelkolom en de schedel te verbeteren. SOT is een zachte techniek die de functioneren van het bewegingsapparaat van het lichaam verbetert en zo de functionaliteit en uitvoering van dagelijkse
activiteiten optimaliseert. Het is geschikt voor alle leeftijden.

 

In zijn privétijd brengt hij graag quality time door met familie en vrienden, reizen en lezen. West is ook een fervent recreatieve
sporter en neemt deel aan verschillende soorten sportactiviteiten, waaronder hardlopen (met verschillende marathons op zijn naam), krachttraining en Braziliaans jiu-jitsu.

Bret Herz

Bret Herz, D.C. is geboren en getogen in Zuid-Californië. Hij stelt zich voor: “Op school vond ik biologie heel leuk en ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de natuur. Ik wilde dan ook arts worden. Via mijn vader leerde ik over chiropractie. Mijn vader ging naar een chiropractor voor rugpijn. Hij was al eens eerder geholpen door een chiropractor: toen hij nog maar 5 was voor chronische oorontsteking! Het idee om mensen te helpen op een natuurlijke manier zonder medicijnen of operaties trok mij erg aan.

Voor ik aan mijn studie begon heb ik enige tijd als artiest in een themapark in Japan gewerkt. Daar heb ik mijn Nederlandse vrouw ontmoet. Na Japan heb ik mijn studie voor chiropractie in Los Angeles gedaan en ik ben magna cum laude afgestudeerd. Na mijn studie werkte ik bijna 8 jaar in Nederland en daarna 8 jaar in Spanje (nabij Barcelona) als chiropractor. Sinds 2 ½ jaar zijn we weer terug in Nederland. Ik heb een zoon van 19 en een dochter van 17. Ik hou van de natuur, sport en koken. De afgelopen twee seizoenen was ik chiropractor voor Hijs Hokij (hoogste divisie ijshockey) in Den Haag.

Ik ben blij dat ik chiropractor ben en ik haal veel voldoening uit mijn werk omdat ik de kwaliteit van het leven voor zo veel mensen kan verbeteren. Ik verheug me erop u te kunnen helpen.

Onze Specialisten

Bij Chiropractie Westland maken wij gebruik van verschillende technieken van Activator om de gewrichten en de spierspanning in de rug in beeld te brengen. Vanzelfsprekend blijft chiropractie de kern van onze praktijk. In onze praktijk kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde technieken. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende (pijn) klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Met als hoofddoel het bevorderen van uw algehele gezondheid.