Chiropractie Westland Over Chiropractie Westland

Over Chiropractie Westland

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, een Chiropractiepraktijk voor al uw klachten.  Dhr. Jacques Botes houd zich bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van o.a. nek- en rugklachten en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid. Op deze site vind je veel informatie over Chiropractie, waaronder de hulp die wij kunnen bieden bij nek- en rugklachten. 

Daarnaast heeft Chiropractie veel succes bij de behandeling van:

Bij Chiropractie Westland maken wij gebruik van verschillende technieken van Dry Needling tot Activator om de gewrichten en de spierspanning in de rug in beeld te brengen.

Jacques Botes DC

Jacques Botes behaalde zijn chiropractie diploma aan de Durban University of Technology (DUT) in Zuid-Afrika.

Na zijn afstuderen in 2016 heeft Jacques in een praktijk gewerkt met een sterke focus op sportchiropractie en sportgeneeskunde. Eind augustus 2017 verhuisde Jacques samen met echtgenote Irene, naar Nederland om een nieuw leven op te bouwen.

Ze kwamen eerst naar Leiden waar hij ging werken bij Chiropractie Leiden, waar de specialisatie van de praktijk ligt in de functionele neurologie. Sindsdien heeft hij ook de specialisatie in sportchiropractie afgerond.

De combinatie tussen functionele neurologie en sport chiropractie, zorgt voor betere functionaliteit en neuro-biomechanica van het lichaam. De geleverde zorg is altijd vanuit het evidence-based principe. Met als doel het verbeteren en optimaliseren van de prestaties en resultaten van zowel recreatieve als professionele atleten.

 

Vanzelfsprekend blijft chiropractie de kern van onze praktijk. In onze praktijk kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde technieken. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende (pijn) klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Met als hoofddoel het bevorderen van uw algehele gezondheid.

Als je meer wilt weten over de opleiding tot Chiropractor.