Over Chiropractie Westland

Uw Chiropractor voor het hele Westland

Over Chiropractie Westland

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, een Chiropractiepraktijk voor al uw klachten. Wij, Dhr. Jenks en Mw. Walraven, houden ons bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van o.a. nek- en rugklachten en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid. Op deze site vind je veel informatie over Chiropractie, waaronder de hulp die wij kunnen bieden bij nek- en rugklachten. Ook tijdens en na de zwangerschap kan Chiropractie een uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij de behandeling van een huilbaby.

Daarnaast heeft Chiropractie veel succes bij de behandeling van:

 • aangezichtspijn
 • hernia
 • rugpijn
 • hoofdpijn
 • artrose
 • uitstraling
 • nekpijn
 • RSI
 • sportblessures
 • gewrichtspijn
 • zwangerschapsklachten
 • whiplash

Bij Chiropractie Westland maken wij gebruik van verschillende technieken van Applied Kinesiologie tot Activator om de gewrichten en de spierspanning in de rug in beeld te brengen.

Vanzelfsprekend blijft chiropractie de kern van onze praktijk. In onze praktijk kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde technieken. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende (pijn) klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Met als hoofddoel het bevorderen van uw algehele gezondheid.

Als je meer wilt weten over de opleiding tot Chiropractor.


Dr. Alan Jenks

Alan Jenks, D.C.

Chiropractor


Alan Jenks is in het jaar 2001 afgestudeerd aan de University of Western States. Bij het afstuderen ontving hij ook de ‘Student Body Award’.

Na zijn afstuderen heeft hij samen met zijn vrouw Jen Walraven, D.C. een jaar gewerkt in Portland, OR. Na deze periode verhuisden zij naar Kelowna (Canada) waar zij een kliniek kochten Mission Park Chiropractic.

Tijdens zijn verblijf in Kelowna was hij vice-voorzitter van de Chamber of Commerce in Kelowna, en tevens lid van de Junior Chamber of Commerce.

Hij heeft in 2004 de Canadese Ironman Triathlon volbracht.

Het bijhouden van kennis is belangrijk voor hem. Hij bestudeerde meer dan 300 uur een nieuwe techniek binnen de Chiropractie: Applied Kinesiologie.

In het jaar 2008 besloten zij om alles in Canada te verkopen en het avontuur aan te gaan door een kliniek in Nederland te kopen. Sinds die tijd woont en werkt Alan Jenks samen met Jen Walraven en hun twee dochters in Nederland.

Dr Jen Walraven

Jen Walraven, D.C.

Chiropractor


Jen Walraven, D.C. studeerde in 2001  Summa Cum Laude af aan de University of Western States.

Tijdens haar studieperiode was  Jen Walraven actief bij verschillende sportverenigingen en bij de Sports Chiropractic Club. Ook werkte zij, als stagiaire, nauw samen met een bekende Chiropractor, gespecialiseerd in de behandeling van sporters.

Nadat ze in 2002 samen met haar man de kliniek Mission Park Chiropractic kocht, specialiseerde zij zich in Chiropractische behandeling van kinderen en zwangere vrouwen. Tevens rondde ze haar studie af bij de Fellowship in Chiropractic Pediatrics.

Op dit moment werkt Jen Walraven twee dagen in de week in de praktijk in Honselersdijk. De rest van de tijd houdt zij zich vooral bezig met het opvoeden van hun twee dochters, gebaseerd op een holistische filosofie.


Recensies

Lees iets over de resultaten van behandelingen bij Chiropractie Westland.