• Bezoek ons

  Oranjeplein 37 Maasdijk
 • Openingstijden

  8:00 – 17:00
  Chiropractie Westland Recencies

  Recencies

  Ik word altijd netjes en professioneel geholpen. Sinds ik hier kom zijn mijn klachten verminderd /weg. ik kan het iedereen aanbevelen!!

  Mw. M.P.L. Huisman

  Bekken en Rug Slecht Functioneerden

  Dhr Jenks schreef mij toen een serie oefeningen voor benen en rug voor, om het functioneren van vooral bekken- en bilspieren te versterken en te verbeteren. Ik doe dit nu enige maanden en heb vrijwel geen last van de oorspronkelijke klachten. Gezien mijn leeftijd (80 jaar) is voortzetting van dit regime met periodieke controle, de beste manier om zo lang mogelijk comfortabel te blijven lopen.

  Dhr. E.J. Langendoen

  Baat bij Chiropractie

  Wanneer het in mijn rug is geschoten dan weet ik dat de onderliggende oorzaak is dat mijn buikspieren te slap waren en dat ik oefeningen zal moeten doen.

  Dat doe ik ook, maar het is toch prettig wanneer de pijn in de tussentijd verdwijnt. Dat gebeurt ook, want hij zet de dingen recht die scheef zijn gaan zitten door te weinig beweging.

  Na een bezoekje of 2, 3 aan de chiropractor kan ik tenminste weer vooruit en om eerlijk te zijn: sinds ik meer beweeg hoef ik ook minder vaak te gaan.

  Het geeft mij een gerust gevoel en bij mijn schoonvader helpt het ook goed.

  -Dhr. Hogendoorn

  Effecten van Applied Kinesiology

  Tijdens mijn zoektocht op internet naar een verklaring/behandeling voor de plotselinge angstaanvallen en de algehele staat van paniek waarin ik mij bevond, stuitte ik op de site van de Chiropractie Westland.

  Hier vond ik een logische redenatie (wel beseffend dat mijn toestand het gevolg was van meerdere factoren) Dat de doorstroming van neurologische gegevens te maken kon hebben met een goede stand van nek en rugwervels vond ik begrijpelijk.

  Ik geloof dan ook dat mijn behandeling bij Dr. Jenks, samen met andere therapieen een behandelingen, zeker heeft bijgedragen tot mijn volledig herstel.

  -Mw. E. Lock

  Een vrolijker, rustiger kind!

  In het begin vond hij de behandeling niet altijd prettig maar dit lag niet aan dr. Jenks. Ik verwonderde me zelfs over de zachtheid, zorgvuldigheid en kennis. Dokter Jenks legde uit wat er onder andere in zijn nek niet in orde was en dat daardoor ook zijn spieren verstijfd waren.

  Al met al heeft hij veel pijn gehad de eerste drie maanden van zijn leven, maar het was een opluchting te horen dat hij wist wat er met hem aan de hand was en dat er wel degelijk iets aan te doen was.

  Inmiddels zijn we een aantal behandelingen verder en is er al veel veranderd. We hebben nu een vrolijker, rustiger kind, hij lacht, brabbelt en slaapt redelijk goed. Ik kan met hem gaan wandelen en hij heeft plezier. Wat een verademing.

  -Dhr. B Duiksman

  Thanks for such great service

  I had a two month work placement in the Netherlands and woke up one morning with neck pain.

  I was recommended to Dr. Jenks from the office I was working at and had always had good results with Chiropractic in the states.

  Dr. Jenks took great care of me and within a couple adjustments the pain was gone. Just wish he could move back with me. Thanks for such great service.

  – Dhr. R Cook

  Huilbaby geholpen worden

  We zijn erg enthousiast over de behandeling die hij heeft ondergaan en ik ben nog steeds onder de indruk. Het resultaat dat nu bereikt is op een dergelijk liefdevolle zachte manier, kan alleen door kennis en ervaring.

  Mochten er na het lezen van dit stukje mensen zijn die zich in deze situatie herkennen en een ‘huilbaby’ hebben, dan kan ik u uit ervaring van harte aanraden eens contact op te nemen met deze chiropractor, er volgt immers na het eerste contact altijd een gesprek waarin u uw verhaal kunt doen.

  -E.D. Dieduksman