Wij zijn hier om u te helpen.

Kennismakingsgesprek? Vervolg behandeling? Nieuwe patient? Is uw klacht ontstaan door sport, werk, thuis of anders?

Een afspraak maken

Behandeling gebeurt uitsluitend op afspraak. Wanneer pijn of klachten zich voordoen is het aan te raden zo snel mogelijk een afspraak te maken in het belang van een snel en goed herstel.

Open voor afspraken


Open voor afspraken
Neem nu contact met ons op voor een eerdere afspraak.

Afspraak Maken

Is uw probleem of klacht ontstaan door sport, werk, thuis of anders? Wij zijn hier om u te helpen.

Chiroptactor-img-4-1024x684
Welkom bij Chiropractie Westland

Dé chiropractiepraktijk voor het hele Westland

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, is een praktijk voor chiropractie. Op onze site vindt u diverse links waaronder u veel informatie kunt vinden over chiropractie. Als u op zoek gaat naar een goede chiropractor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is chiropractie?

en chiropractor houdt zich bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van mechanische stoornissen aan het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid.

Chiropractie Westland Prestaties

Chiropractie heeft o.a. veel succes bij de behandeling van

Hoofdpijn

Een ontzettend hinderlijke aandoening: Hoofdpijn of erger nog, migraine. Spanningshoofdpijn en migraine zijn de twee meest voorkomende vormen van hoofdpijn en een Chiropractische behandeling kan deze klachten verminderen en meestal verhelpen.

Nekpijn

We kennen het allemaal wel: pijn in je nek. Soms door een aanwijsbare oorzaak zoals een verkeerde beweging, maar soms ook zonder direct aanwijsbare oorzaak. Chiropractie is een prima techniek om u te verlossen van deze klachten. Niet alleen de pijn, maar juist ook de oorzaak van de pijn.

Sportblessures

Sporten is ontzettend gezond voor je hele lichaam, maar toch gebeuren er tijdens dat sporten grote en kleine ongelukken waardoor je geblesseerd kan raken. Sportblessures kunnen erg hardnekkig en vreselijk pijnlijk zijn. Sporten moet leuk zijn en leuk blijven. Houdt daarom rekening met je eigen conditie, fysieke mogelijkheden en natuurlijk je leeftijd.

Klachten bij kinderen

Een kind krijgen is een gift, een kostbaar bezit wat je wilt koesteren en beschermen. Je wilt het allerbeste voor je kind tijdens de lichamelijke ontwikkeling en groei. Wij, als chiropractors, kunnen je hierbij helpen door (preventief) te behandelen om je kind de best mogelijke start te geven die je je kind maar toe kan wensen. De behandeltechnieken worden aangepast aan de leeftijd, waardoor een behandeling volledig veilig is.

Rugpijn

Iedereen heeft er wel eens last van: rugpijn. Vooral mensen met lichamelijk zware beroepen en lange mensen vormen een duidelijke risicogroep. Rugpijn kan verdeeld worden in hoge rugpijn en lage rugpijn. Deze laatste is de meest voorkomende klacht en omvat o.a. kou op de rug, spit, spierverrekking, hernia en ischias.

Zwangerschapsklachten

Al tijdens de zwangerschap is het verstandig om een afspraak te maken met ons. Chiropractische zorg kan u en uw kind helpen bij een gezonde zwangerschap en een voorspoedige bevalling. Chiropractie is een veilige en aangename manier van behandelen en uw hele lichaam vaart er wel bij!

Open voor afspraken

Neem nu contact met ons op voor een eerdere afspraak.

Hoe wij werken

Een uitgebreide gids voor uw gezondheidszorg

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, een Chiropractiepraktijk voor al uw klachten. Wij, houden ons bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van o.a. nek- en rugklachten en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid. Op deze site vind je veel informatie over Chiropractie, waaronder de hulp die wij kunnen bieden bij nek- en rugklachten. Ook tijdens en na de zwangerschap kan Chiropractie een uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij de behandeling van een huilbaby.

 • Een afspraak maken

  Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken

 • Controle uitvoeren

  We voeren een eerste controle uit en bestuderen uw medische geschiedenis voordat we met de behandeling beginnen

 • Behandeling uitvoeren

  Wij houden ons bezig met de diagnose, behandeling en preventie van chiropractische klachten

 • Voorschrijven & Betalen

  Wij schrijven uw juiste behandelplan en medicatie voor, indien nodig

Beste Medisch & Gezondheidszorg

Wij zijn aangesloten bij gerenommeerde organisaties

At Chiropractie Westland we use various techniques from Applied Kinesiology to Activator to visualize the joints and muscle tension in the back.

Vanzelfsprekend blijft chiropractie de kern van onze praktijk. In onze praktijk kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde technieken. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende (pijn) klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Met als hoofddoel het bevorderen van uw algehele gezondheid.

Maak een afspraak en zorg voor uw gezonde leven

Is uw probleem of klacht ontstaan door sport, werk, thuis of anders? Wij zijn hier om u te helpen.

Our Blog

Lates News & Articles

Nieuws

Behandelingen

Chiropractie en Hoofdpijn

Chiropractie en Hoofdpijn Webmaster May 18, 2022 Hoofdpijn en Chiropractie: Is dit een oplossing? Iedereen heeft er wel eens last van: Hoofdpijn. Als je zo

Read More »
Behandelingen

Chiropractie en Zwangerschap

Chiropractie en Zwangerschap Webmaster May 18, 2022 Chiropractie en Zwangerschap De wens van veel stellen, getrouwd of niet: Een gezin stichten met één of meerdere

Read More »
Behandelingen

Chiropractie en Nekpijn

Chiropractie en Nekpijn Webmaster May 18, 2022 Meestal wordt er dan ten onrechte gedacht aan een ernstige aandoening, maar dat is niet nodig. De meeste

Read More »