Wij zijn hier om u te helpen.

Kennismakingsgesprek? Vervolg behandeling? Nieuwe patient? Is uw klacht ontstaan door sport, werk, thuis of anders?

Doctors Timetable

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Emergency Call

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Make An Appointment

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

diverse-medical-team-of-doctors-looking-at-camera-while-holding-clipboard-and-medical-files.jpg
Welkom bij Chiropractie Westland

Dé chiropractiepraktijk voor het hele Westland

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, is een praktijk voor chiropractie. Op onze site vindt u diverse links waaronder u veel informatie kunt vinden over chiropractie. Als u op zoek gaat naar een goede chiropractor bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat is chiropractie?

en chiropractor houdt zich bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van mechanische stoornissen aan het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid.

Quality of Care Services

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit

Standards of Treatment

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit

Infection Prevention

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit

24/7 Working Time

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte adipiscing elit

Chiropractie Westland Prestaties

Chiropractie heeft o.a. veel succes bij de behandeling van

Hoofdpijn

Een ontzettend hinderlijke aandoening: Hoofdpijn of erger nog, migraine. Spanningshoofdpijn en migraine zijn de twee meest voorkomende vormen van hoofdpijn en een Chiropractische behandeling kan deze klachten verminderen en meestal verhelpen.

Nekpijn

We kennen het allemaal wel: pijn in je nek. Soms door een aanwijsbare oorzaak zoals een verkeerde beweging, maar soms ook zonder direct aanwijsbare oorzaak. Chiropractie is een prima techniek om u te verlossen van deze klachten. Niet alleen de pijn, maar juist ook de oorzaak van de pijn.

Sportblessures

Sporten is ontzettend gezond voor je hele lichaam, maar toch gebeuren er tijdens dat sporten grote en kleine ongelukken waardoor je geblesseerd kan raken. Sportblessures kunnen erg hardnekkig en vreselijk pijnlijk zijn. Sporten moet leuk zijn en leuk blijven. Houdt daarom rekening met je eigen conditie, fysieke mogelijkheden en natuurlijk je leeftijd.

Klachten bij kinderen

Een kind krijgen is een gift, een kostbaar bezit wat je wilt koesteren en beschermen. Je wilt het allerbeste voor je kind tijdens de lichamelijke ontwikkeling en groei. Wij, als chiropractors, kunnen je hierbij helpen door (preventief) te behandelen om je kind de best mogelijke start te geven die je je kind maar toe kan wensen. De behandeltechnieken worden aangepast aan de leeftijd, waardoor een behandeling volledig veilig is.

Rugpijn

Iedereen heeft er wel eens last van: rugpijn. Vooral mensen met lichamelijk zware beroepen en lange mensen vormen een duidelijke risicogroep. Rugpijn kan verdeeld worden in hoge rugpijn en lage rugpijn. Deze laatste is de meest voorkomende klacht en omvat o.a. kou op de rug, spit, spierverrekking, hernia en ischias.

Zwangerschapsklachten

Al tijdens de zwangerschap is het verstandig om een afspraak te maken met ons. Chiropractische zorg kan u en uw kind helpen bij een gezonde zwangerschap en een voorspoedige bevalling. Chiropractie is een veilige en aangename manier van behandelen en uw hele lichaam vaart er wel bij!

Open voor afspraken

Neem nu contact met ons op voor een eerdere afspraak.

Hoe wij werken

Een uitgebreide gids voor uw gezondheidszorg

Chiropractie Westland, gevestigd in Maasdijk, een Chiropractiepraktijk voor al uw klachten. Wij, houden ons bezig met de diagnose, de behandeling en de preventie van o.a. nek- en rugklachten en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algehele gezondheid. Op deze site vind je veel informatie over Chiropractie, waaronder de hulp die wij kunnen bieden bij nek- en rugklachten. Ook tijdens en na de zwangerschap kan Chiropractie een uitkomst bieden, bijvoorbeeld bij de behandeling van een huilbaby.

 • Een afspraak maken

  Neem contact met ons op om een ​​afspraak te maken

 • Controle uitvoeren

  We voeren een eerste controle uit en bestuderen uw medische geschiedenis voordat we met de behandeling beginnen

 • Behandeling uitvoeren

  Wij houden ons bezig met de diagnose, behandeling en preventie van chiropractische klachten

 • Voorschrijven & Betalen

  Wij schrijven uw juiste behandelplan en medicatie voor, indien nodig

Beste Medisch & Gezondheidszorg

Wij zijn aangesloten bij gerenommeerde organisaties

At Chiropractie Westland we use various techniques from Applied Kinesiology to Activator to visualize the joints and muscle tension in the back.

Vanzelfsprekend blijft chiropractie de kern van onze praktijk. In onze praktijk kunt u vertrouwen op de meest geavanceerde technieken. Bij ons bent u verzekerd van de allerbeste zorg bij het verhelpen van de meest uiteenlopende (pijn) klachten, zoals hoofdpijn, nekpijn en rugpijn. Met als hoofddoel het bevorderen van uw algehele gezondheid.

Maak een afspraak en zorg voor uw gezonde leven

Is uw probleem of klacht ontstaan door sport, werk, thuis of anders? Wij zijn hier om u te helpen.

Our Blog

Lates News & Articles

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod enim tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua